El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David, traït per l’únic amic que el defensava a televisió
  • CA

Antonio David Flores té pocs amics a televisió des de l’emissió del documental de la seva ex, Rocío Carrasco. El va acusar de maltractar-la durant més de dues dècades i de mentir sobre la seva relació des que va començar a treballar en la premsa rosa, el que va derivar en l’acomiadament del tertulià. Es va quedar sense la feina a Sálvame i el van fer fora de tots els altres programes en els que col·laborava. Des de llavors l’han deixat verd i els suports amb els que comptava van esfumar-se. Només li quedava un, Alessandro Lequio, qui acaba de pronunciar un discurs que demostra que està fart d’ell i que renuncia a aquesta defensa impossible. Ho ha fet a El Programa de Ana Rosa, des del plató en el que tantes vegades s’ha posicionat a favor d’Antonio David. L’italià està fart i reconeix que se sent enganyat pel seu amic, qui ara diuen que hauria cobrat diners sense comunicar-li a la seva dona i que podrien arribar a ser acusats d’aixecament de béns per uns moviments estranys.

Antonio David diu que ell signava “tot el que li posaven davant”, però Alessandro Lequio ha reconegut que el seu amic està mentint: “Aquelles signatures estan fetes davant d’un notari i els notaris acostumen a deixar-ho tot molt clar. Crec que el que tenien Antonio David i Olga era una empresa familiar i que ambdós sabien què estava passant”. El testimoni de Rocío i la documentació que s’ha publicat és aclaparadora, el que fa molt difícil defensar l’extertulià. Alessandro Lequio s’ha mostrat molt enfadat: “A mi m’han enganyat i estic fins als nassos que m’enganyin. Jo ja m’ho crec tot i quan dic que m’ho crec tot és perquè em crec tot el que s’està explicant… M’han enganyat com suposo que han fet amb molta altra gent. Em crec tot el que s’està dient”, repetia una vegada i una altra.

Alessandro Lequio deixa de defensar Antonio David Flores / Telecinco

D’aquesta manera tan contundent, el col·laborador deixa clar que ha perdut la paciència i que no el tornarà a defensar més. Per tant, l’Antonio David es queda cada cop més sol i amb cada cop menys companys de professió que intentin defensar-lo o, almenys, parlar mínimament bé d’ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa