El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David, contra el culpable dels seus problemes: “Tinc una mà negra”
  • CA

Antonio David Flores assegura tenir informació sobre com es va gestionar el documental de la seva ex, de Rocío Carrasco, a Telecinco. L’extertulià va perdre la feina per culpa de les acusacions que va fer contra ell en aquells capítols, el que ha denunciat judicialment com un acomiadament improcedent. Ara ha compartit un vídeo en el que assenyala Fidel Albiac, el marit de Rocío, com a “responsable” del documental que tant ha canviat la seva vida: “Ell és la mà negra que ha entrat en la meva vida i en la meva feina”. Ho justifica en recordar un episodi que va viure a Sálvame: “Recordo que gairebé em prenen per un maníac i un obsessiu quan vaig plantejar que tenia darrere meu una mà negra que volia desprestigiar la meva imatge. Els companys van intentar ridiculitzar-me quan, en realitat, eren ells els integrants del grup de persones que han suposat la meva mà negra. Ells tenien socis i companys de viatge en aquesta etapa de mà negra contra mi. I em reafirmo, Fidel formava part d’aquest grup. La vinculació que existeix entre Fidel i David Valldeperas és òbvia, l’hem vist i està publicada”.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco | Europa Press
Fidel Albiac i Rocío Carrasco, en una foto d’arxiu / Europa Press

Antonio David destaca unes paraules de Karmele en les que assegurava que Fidel va fer-se amic seu i que li filtrava informació sobre Antonio David: “Ella deia públicament que Fidel estava completament obsessionat amb mi, que seguia els meus passos i li deia que volia que digués tot el que ell li explicava. Quan passen els mesos i veus què ha passat, t’adones que realment Fidel i els companys de la productora eren la meva mà negra“.

Una acusació que arriba poc abans de la publicació d’una columna de Jorge Javier Vázquez a Lecturas que farà parlar molt. En ella, el presentador català es dirigeix a la filla d’Antonio David, a Rocío Flores, a qui no deixa gaire bé: “Estimada Rocío Flores, estic compungit. Et veig de tant en tant a El Programa de Ana Rosa i pateixo perquè imagino el que ha de ser treballar en una cadena que destrossa la teva família. Entenc el dolor que t’ha de provocar rebre mes a mes els diners que guanyes per ser còmplice de l’empresa que causa tant malestar en el teu negoci i, perdó, en la teva família. Deixa aquesta feina, cariño. Ja veuràs què bé que et va. Quan una porta es tanca, sempre s’obre una finestra. Estic convençut que amb la popularitat que has aconseguit no trigaran en trucar-te per oferir-te treballar a Tu cara me suena“.

Unes declaracions enverinades i iròniques en les que denuncia la doble cara de la jove, que denuncia sense pietat a Telecinco i Sálvame per atacar la seva família mentre que ella aprofita la tirada mediàtica per treballar com a col·laboradora i endur-se un bon sou a finals de mes. La relació de Jorge Javier i Rocío ha empitjorat molt en aquests últims mesos, el que va en sintonia amb uns problemes amb el pare que no fan més que accentuar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa