El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio Banderas, transparent: “M’estic arruïnant”
  • CA

Semblava que Antonio Banderas tornava a la primera línia del món cinematogràfic. La seva nominació a l’Òscar suposava una injecció en la carrera professional de l’actor, però les últimes declaracions que ha ofert fan pensar tot el contrari. Banderas ha parlat amb la revista d’Iberia, una entrevista en la qual confessa que no passa per la seva millor etapa a nivell professional.

Per què? El problema seria monetari: “Estic arruïnat“. Una confessió que ha sobtat moltíssim, però que explica sense vergonya: “A Màlaga vaig trobar la manera més perfecta i romàntica d’arruïnar-me, comprar un teatre. Estic gastant tants diners que m’està tocant fer un parell de pel·lícules ximples. Si alguna vegada em veieu en una pel·lícula estúpida, és pel meu teatre”.

Antonio Banderas Europa Press

Antonio Banderas / Europa Press

“En realitat he comprat el teatre per la gent jove. És un sacrifici. Hi ha dos teatres, un dels quals compta amb una escola. Tenim 600 estudiants i 100 d’ells viuen allà. Surten convertits en professionals per a diferents camps de la vida. Estic gaudint cada minut de tot això, encara que és veritat que m’estic arruïnant“. 

Una aposta laboral que no li ha sortit bé econòmicament parlant, però que l’omple d’orgull i satisfacció a nivell emocional. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa