Antonia Dell’Atte: “Clemente no va ser convidat al funeral del seu germà Aless Lequio”

Antonia Dell’Atte va estar aquest dimecres al programa ‘Lazos de Sangre’ i el seu testimoni no ha deixat indiferent a ningú. Més sincera que mai i amb el cor a la mà, la convidada va parlar de la seva relació amb Ana Obregón i del motiu pel qual el seu fill Clemente no va anar al funeral del seu germà Aless Lequio. I és que enrere van quedar aquests anys en què la presentadora italiana i l’actriu estaven emprenyades, sembla que els anys han fet bé a la seva relació i ara tenen una relació cordial.

Asseguda i mirant fixament a Boris Izaguirre, Antonia Dell’Atte confessava que, després de la mort d’Aless Lequio, havia intentat posar-se en contacte amb Ana Obregón i Alessandro Lequio mitjançant l’enviament d’uns missatges, però cap dels dos li ha respost.

A més, confessava que ja havia perdonat a Ana Obregón pels seus malentesos del passat, va confessar que l’abraçada que es van donar a MasterChef era la demostració que la guerra havia acabat entre elles. I és que sembla ser que va decidir anar al programa per a fer riure a l’actriu perquè sabia que havia tingut una època dolenta amb la malaltia del seu fill.

El que més ha sorprès del testimoni d’Antonia és que ha assegurat que Clemente no va anar al funeral de Aless Lequio perquè ningú li ho va dir: “Clemente no va ser convidat, li ho havia d’haver dit el seu pare i no ho va fer”. A més, assegura que el seu fill va demanar que es llegís una carta que havia escrit ell amb el seu puny i lletra i ningú ho va fer.
 

Nou comentari