El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antena 3 defensa Cristina Pedroche: “Estem orgullosos d’ella i les xifres allà estan”
  • CA

Cristina Pedroche és la protagonista indiscutible de la nit de Cap d’Any. L’atreviment de la presentadora a l’hora d’escollir conjunt estilístic per presentar les Campanades no té límits… i així ho va tornar a evidenciar aquest 31 de desembre. El llistó estava alt, ja que els últims outfits ja eren sensuals, arriscats i provocadors. Com va superar-se a si mateixa? Fent el que encara ningú no havia fet: presentar l’especial d’Antena 3 en biquini. La marca catalana Tot-hom va dissenyar un banyador de flors en tons roses i liles amb una gran cua de tul rosa que la va fer brillar i rebre crítiques a parts iguals.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz año nuevo 

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

 

Primer es va defensar a ‘Zapeando’, quan va dir que ja sabia que tothom en parlaria. I després va omplir-se la boca en saber que havia aconseguit fer rècord: amb 4.402.000 teleespectadors i un espectacular 26,6% de share al qual cap cadena privada havia arribat. En aquest context va anar a ‘Espejo Público’ a comentar la jugada, però l’entrevista va acabar sent molt més dura del que s’esperava: “Venia aquí perquè sento que és un programa de casa en el qual m’ajudeu i em doneu suport. No em llanceu als lleons, que si no em quedo a casa!”.

 

Davant les crítiques, va assegurar que és ella qui té l’última paraula sobre el vestit: “Jo decideixo tot, el vestit i el guió… m’hi fico fins i tot a la realització. Sóc molt perfeccionista”. Doncs bé, ara és la pròpia cadena la que ha sortit en defensa de Pedroche a una entrevista de ‘La Razón’: “Les dades estan allà. Valorem i agraïm la implicació de Cristina en un programa que només dura 15 minuts, però que es prepara des de mesos abans. Estem molt orgullosos de què sigui una de les cares d’Antena 3″.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡¡Feliz año nuevo!!! Que se cumplan todos vuestros deseos en este 2019

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

 

Moltes cares conegudes han sortit en la seva defensa, fins i tot d’altres cadenes com Carlota Corredera o Belén Esteban. La presentadora, mentrestant, se centra a passar pàgina. Si tenim en compte aquesta defensa d’Antena 3 i la bona audiència que han aconseguit gràcies a ella, sembla clar que tornaran a confiar en ella l’any vinent. Lluirà un vestit encara més provocatiu o ja ha arribat a l’extrem?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa