El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángela Dobrowolski, “trista i sense parar de plorar” en el desè dia a presó
  • CA

Ángela Dobrowolski engega el desè dia a presó després que el jutge decretés el seu ingrés de forma provisional durant 6 mesos. L’exdona de Josep Maria Mainat va ser detinguda quan la Guàrdia Urbana la va detectar colant-se a casa del productor català, el que dona arguments al jutjat de guàrdia per considerar que hi ha un risc objectiu. Té en compte la reincidència de l’exdona malgrat l’ordre d’allunyament, que va ser dictada contra ella per la temptativa d’homicidi al juny.

Josep Maria Mainat parla amb 'El programa de Ana Rosa' a les portes dels jutjats / Telecinco
Josep Maria Mainat parla amb ‘El programa de Ana Rosa’ a les portes dels jutjats / Telecinco

L’alemanya va haver d’estar present en un nou procediment aquest dijous, després que Mainat la denunciés per una presumpta falsificació d’uns xecs a nom d’ell que hauria signat sense el seu coneixement.

Europa Press ha pogut parlar amb l’advocat d’Ángela, que és pessimista: “No tenim bones impressions… En aquests moments estem lluitant per la presó provisional. Veurem què demana l’altra part i què decideix el jutge finalment”.

Angela Dobrowolski arriba als jutjats | Europa Press
Angela Dobrowolski arriba als jutjats / Europa Press

Per una altra banda, els reporters de l’agència també han entrevistat la dona de fer feines d’Ángela, que acudia a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per portar-li “roba i coses que necessita”. Visiblement afectada, la senyora explica que l’alemanya la va trucar el dia abans: “La vaig veure molt trista… Es va posar a plorar quan vam començar a parlar. Plora cada dia… I quan parla amb els seus fills encara més, perquè els vol veure”.

Una situació dramàtica que segella una història rocambolesca digna de serial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa