El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángel Martín revela que va estar ingressat per un brot psicòtic
  • CA

Ángel Martín va decidir reinventar-se quan va començar el confinament. El còmic va engegar un petit projecte a Twitter en el que feia un resum dels titulars més destacats del dia en només un parell de minuts. Va fer molta gràcia veure’l parlar rapidíssim mentre intentava destacar tot allò que creia que havien de saber els seus seguidors per començar informats el dia. La idea va agradar i, avui dia, encara els segueix fent. Un informatiu matinal que aquest matí ha fet servir per deixar caure una confessió personal que ha generat molts comentaris.

El presentador s’ha dirigit a “tots aquells als qui els interessen les coses del cervell” i ha revelat que va patir un brot psicòtic fa quatre anys: “El 2017 vaig estar ingressat durant quinze dies perquè vaig patir un brot psicòtic. Des d’avui mateix pots reservar el llibre en el que t’explico de què va això de tornar-se boig”. Una manera original i cridanera d’anunciar la publicació d’un llibre autobiogràfic en el que comparteix el seu testimoni “sobre la bogeria”: “Em vaig trencar per complet i em vaig veure lligat al llit d’un hospital psiquiàtric per evitar que em fes mal a si mateix. Amb aquesta obra intento ajudar-me a mi mateix per si tornen les veus i també intento donar un cop de mà a les persones que s’enfronten a una malaltia mental”.

El llibre es publicarà el pròxim 17 de novembre, però ja es pot reservar. Els seguidors del presentador no sabien que Ángel va travessar aquesta mala època, generada per una depressió que va anar empitjorant a poc a poc: “En aquest escrit intento explicar com vaig veure el món quan vaig perdre el contacte amb la realitat”. Una obra que de ben segur que fa parlar molt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa