El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángel Garó la fa grossa en directe: “M’heu estafat després de pagar-me moltíssim”
  • CA

Ángel Garó ha estat el protagonista inesperat de l’últim programa de La última cena. El tertulià mai no havia esclatat d’aquesta manera contra Sálvame i Telecinco, als que ha deixat verds en considerar que l’havien enganyat. La tensió era evident des del principi, però s’accentuava a l’hora de servir les postres. L’humorista, fart de les discussions entre les companyes, ha exigit que el deixessin marxar de plató: “Jo he vingut aquí a divertir-me. A la cadena li ha costat molt contractar-me i m’han pagat moltíssim. El que no vull és seguir la política d’aquesta cadena, segons la qual sempre es busquen espectacles gratuïts i de mal gust”. “Crec que m’han estafat en el meu contracte. Jo no he vingut aquí a fer aquestes coses i tinc la meva opinió. La cadena no és tan d’esquerres? Jo havia vingut a sopar en condicions i no a tenir aquests disgustos. Si això dona audiència…”, etzibava enfadat.

La seva actitud crítica amb la cadena i el programa feia reaccionar a la presentadora, Paz Padilla: “Et dic una cosa, Ángel. Si no estàs bé, no estàs obligat a estar aquí”. Ell, en canvi, sentia que sí que ho estava: “Estic obligat perquè em paguen, si no… No estaria. A més a més et diré una cosa, han incomplert el contracte i això que fa un parell d’anys que van darrere meu. I no us enfadeu, que estic donant joc al programa”.

Ángel Garó, indignat amb l’engany del programa / Telecinco

Poc després Ángel Garó desapareixia del pla i del plató. La seva justificació? “M’han estafat amb el contracte i ja no hi haurà més programes després d’aquest”. Els companys, en marxar Ángel durant la publicitat, deien que “havia hagut de sortir”. Una nova polèmica que esquitxa el programa, que últimament no fa més que rebre crítiques dels seus propis treballadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa