El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángel Garó, hospitalitzat després de ser operat: “Tenia molta por”
  • CA

Més problemes de salut per a Ángel Garó. L’humorista està ingressat a l’hospital després d’haver hagut de ser operat d’urgència el passat dimarts. El desembre del 2019 va patir una apendicitis aguda amb un abscés que el va deixar sense una part muscular de l’estómac, el que encara ara li provoca seqüeles. L’última? Una hèrnia provocada per aquella perforació de l’apèndix.

Aquesta última operació ha estat satisfactòria i no hi ha hagut complicacions, encara que l’actor no podrà moure’s en uns quants dies: “El dolor era insuportable… Ara estic bé, més tranquil i anant amb molt de compte perquè és molt molest. Tenia un bony molt gran que es veia a simple vista. Tenia por que se m’estrangulés l’hèrnia… M’han hagut de posar una malla interior i demà, si Déu vol, em podran donar l’alta”, ha comentat a Sálvame.

Ángel Garó, durant la seva participació a GH VIP / Telecinco

La recuperació serà lenta, li han dit, el que el forçarà a estar de baixa unes quantes setmanes. Aquests últims mesos estava mantenint un perfil mediàtic molt secundari, res a veure amb l’època en el 2018 quan va participar a GH VIP i va ser entrevistat desenes de vegades a Sálvame. Descans i moure’s el mínim possible, li han demanat els metges, per la qual cosa haurà d’esperar per tornar a sobre dels escenaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa