El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Andreu Buenafuente deixa en evidència Telecinco després d’un fort menyspreu
  • CA

Andreu Buenafuente ha tocat el cel en la seva carrera professional després de molts anys a primera línia mediàtica. El català, no obstant això, també ha hagut de fer front a èpoques amb menys feina. Ha parlat precisament sobre aquests moments més difícils en una entrevista a Lo que tú digas.

Un dels moments més crítics va ser quan Telecinco no li va voler comprar el seu programa pilot de La Resistencia: “Vaig anar a Telecinco quan jo no tenia programa i els vaig presentar un pilot. Volia fer alguna cosa d’actualitat que coincidís amb El Hormiguero i El Intermedio, però des del principi em van deixar clar que no volien el programa. Més endavant el va recuperar Jorge Ponce perquè ell estava en el pilot del programa. Les cares d’aquells directius eren, des del minut zero, de “això no t’ho comprarem”. A part, no feien més que mirar el mòbil tota l’estona mentre estaven parlant amb mi”.

Fes clic a la imatge per escoltar el podcast / Youtube

Un enuig que encara recorda, tenint en compte el lleig que van fer-li i el greuge que li van provocar. I de criticar una cadena, a aplaudir-ne una altra: Movistar+, en la que treballa actualment: “Tenen una disposició a l’autoria acollonant. En el seu somni editorial està la prova, el risc, l’alternativa i l’autoria. I això no és tant una clatellada a Telecinco, sinó una alerta molt greu sobre com funcionen les coses. Tot és resultadista, tot és sospitós de fracàs. Això ha capat moltes carreres i moltes apostes”, reflexionava Buenafuente.

Una negativa de Telecinco que pot haver-los privat d’aconseguir molta audiència gràcies a la proposta del barceloní, que va quedar-se sense programa a Telecinco però que s’ha pogut fer un lloc a Movistar+.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert a maig 28, 2021 | 13:07
    Albert maig 28, 2021 | 13:07
    Barceloni??? Tot lo que es catala es barceloni?? Feu-vos ho mirar. Andreu es de Reus. Tent preocupant es el que diu l'article com el centralisme que hi ha a Catalunya
    • Icona del comentari de: Babala a maig 30, 2021 | 10:56
      Babala maig 30, 2021 | 10:56
      I els buenafuentes de gandesa. Terra alta. La zona aquella del sud que no existeix xD

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa