El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño deixa verd Buenafuente: “M’ho va fer passar malament”
  • CA

María Patiño va acabar sent protagonista de l’entrevista de José Corbacho en el Sábado Deluxe d’aquesta setmana. La presentadora va aprofitar la seva presència per treure a la llum un episodi del passat que deixa entreveure que té molt mala relació amb Andreu Buenafuente. La gallega va ser convidada al programa del català fa uns anys i l’entrevista no hauria estat gens còmoda. De fet, deixa caure que va notar l’animadversió que sentia cap a ella des del principi. Ella va adonar-se de seguida que l’Andreu no tenia cap simpatia cap al món del cor i tampoc cap a presentadores com ella: “Ho vaig passar molt malament en aquella entrevista. Em vaig sentir molt petita i em vaig trobar en una situació en la que no sabia com desenvolupar-me…”. El seu salvador? Precisament José Corbacho, a qui ha volgut agrair com es va comportar en aquell moment: “T’estaré eternament agraïda perquè recordo que em vas ajudar i em vas tranquil·litzar, vas tenir la capacitat de ser diplomàtic en un moment en el que jo pensava que moriria. Vas intervenir per posar en el seu lloc a Buenafuente i donar-me a mi una mica d’espai”.

Corbacho va intentar treure ferro al tema, potser en ser conscient que aquesta conversa deixava en molt mal lloc a Andreu Buenafuente. La presentadora no ha estat l’únic personatge del cor que ha acudit al programa del català. De fet, Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla van mostrar-se molt còmodes amb ell en les seves respectives entrevistes. Ara caldrà veure si Buenafuente va alguna declaració al respecte o si algun d’aquests convidats treuen a la llum que hi havia molta tensió darrere d’aquest presumpte bon rotllo.

María Patiño agraeix a José Corbacho que l’ajudés en un moment delicat / Telecinco

Una denúncia pública de María Patiño cap a l’Andreu que el col·loca en primera línia mediàtica. Aquesta entrevista va tenir lloc fa molt de temps, però de ben segur que ara torna a parlar-se i a donar-se alguns detalls més en els següents programes de Sálvame i de Late Motiv.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa