El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja es casa sí o sí: el missatge que ha enviat a la seva família
  • CA

“Ens casem al mes de setembre d’enguany. Espero que vagi la seva tia també. No m’ha explicat res, ni sé com estan les coses fora. El seu padrí és Kiko, ella vol que la porti a l’altar. Sent el casament a Gran Canària, jo hi espero que vagi tota la seva família”, ha comentat des de Honduras Omar Sánchez, parella d’Anabel Pantoja i que està concursant a ‘Supervivientes 2021’. “Si al final s’ha reconciliat la seva tieta amb el seu cosí o no, no ho sé… ella és una persona molt familiar. Que no ve ningú, m’és igual, el casament es farà igual. Segur que el casament es farà, això és entre ella i jo”, ha deixat clar Omar. “La primera vegada que vaig conèixer a la família Pantoja va ser impressionant. Et dóna respecte però et dóna il·lusió”, ha reconegut també.

Des del plató de Telecinco, Anabel ha assegurat que li agradaria molt que a la cerimònia assistís tota la seva família, però que no pot fer res per obligar-los. “És un casament íntim, jo convidaré als meus i ell als seus. Jo a qui no vulgui o a qui no li vingui de gust anar, tampoc puc obligar-lo. És veritat que vaig triar al meu cosí com a padrí quan vaig decidir casar-me. Les circumstàncies han canviat. A mi m’encantaria que vingués però si ell decideix que no, doncs res. Jo em caso amb Omar, no amb la resta. Em ve de gust fer-ho entre ell i jo, pensar en mi i no en els convidats”, ha assegurat amb contundència la neboda d’Isabel Pantoja.

Des que va començar aquesta edició de ‘Supervivientes’, Omar no ha deixat de dir quant troba a faltar a la seva parella, Anabel. El programa va decidir donar-li l’oportunitat al canari de passar uns dies junts, que no han dubtat a aprofitar al màxim. La parella es va ficar a l’aigua i va començar a menjar-se a petons, fins que ella va haver de sortir de l’aigua perquè la cosa no anés a més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa