El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, impotent davant les mofes de ‘Sálvame’: “Posa’t sostenidor”
  • CA

Anabel Pantoja va marxar molt enfadada de ‘Sálvame’ fa un parell de setmanes, ja que els companys van començar a mofar-se d’ella després que ensenyés un mugró sense voler. L’escot va jugar-li una mala passada i se li va veure una part del pit. El programa va emetre les imatges en bucle i les companyes van estar molta estona criticant els seus pits, el que va provocar les llàgrimes de la col·laboradora. 

Doncs bé, aquest dilluns ha tornat a passar. La neboda d’Isabel Pantoja tampoc no duia sostenidor durant la gravació del programa i un gest ha provocat que la càmera tornés a captar en directe com se li veia un mugró. L’escot de la camisa es movia amb un gest seu i tornava a viure’s la mateixa escena. Quan els companys es van adonar, van començar a riure’s i a deixar constància de la seva incredulitat: “No pot haver estat sense voler, ho has fet a propòsit“.

No paraven d’acusar-la d’haver ensenyat el mugró perquè es parli d’ella, una acusació que no li ha fet gens de gràcia: “Però per què no duus sostenidors? Tapa’t més. Cada vegada que vens a plató se’t veu un mugró, jo crec que ho fas a propòsit per cridar l’atenció”.

Anabel Pantoja torna a ensenyar un pit en directe / Telecinco

Ella, enfadada, no feia més que veure com el programa anava repetint les imatges i com Twitter s’omplia de bromes a la seva costa: “Quina vergonya. He vingut des de les Canàries per parlar del meu mugró? M’agradaria parlar d’altres coses“, lamentava visiblement molesta.

Una escena que torna a col·locar-la a l’ull de l’huracà i que evidencia que els companys -i la direcció del programa- no s’ho pensen dues vegades abans d’humiliar un col·laborador. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa