‘Sálvame’ humilia Anabel Pantoja després que ensenyés un pit sense voler

La última cena‘ és el nou espai que ha habilitat Telecinco perquè els col·laboradors de ‘Sálvame’ es discuteixin. Ara també disposen de les nits de divendres, quan una parella del programa s’encarreguen de preparar un sopar que és analitzat pels seus companys. Això sempre genera malestar, entre els que cuinen i després davant les crítiques dels altres.

En el programa d’aquesta setmana la protagonista ha acabat sent Anabel Pantoja, encara que li tocava el torn de ser comensal. El problema? Que en un moment en el qual s’ajupia, el vestit escotat li feia una mala passada i se li veia un pit sense voler.

Anabel Pantoja ensenya un pit sense voler   Telecinco

Anabel Pantoja ensenya un pit sense voler / Telecinco

En un primer moment ningú no s’adonava, però poc després el programa decidia humiliar-la i anunciaven que emetrien unes imatges d’una d’elles ensenyant el mugró. En veure que era ella la protagonista, va enfadar-se de valent, ja que van ensenyar-ho en bucle per deixar-la en evidència. Molt molesta, va decidir marxar de plató especialment després de les paraules de María Patiño: “A mi no m’agraden els mugrons grans…”, unes paraules que van generar moltes crítiques a la xarxa.

Anabel va mostrar-se contundent: “A mi m’agraden els mugrons de totes les mides. Que per això estan, per donar llet, per menjar-los i llepar-los. M’indigna que donis a entendre que el meu mugró és de la mida del Teide quan és com una galeta Oreo”. Kiko Matamoros va continuar atacant-la, donant per fet que havia ensenyat el pit a propòsit perquè es parlés d’ella.

Un sopar mogudet que va tornar a evidenciar que no es porten gaire bé entre ells. 

Nou comentari