El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja es posiciona en la guerra familiar i mostra una gran cicatriu al peu
  • CA

Anabel Pantoja es va fracturar el peroné el mes passat en  un accident mentre practicava surf, el que la va forçar a passar per quiròfan. Ha estat de baixa des de llavors i els seus companys de Sálvame han aprofitat per deixar-la verda. Li han dit de tot, denunciant que sigui “una gandula que no vol treballar”. La situació entre ells és molt tensa, com sembla lògic, fins al punt que li han fet pensar que no val per aquesta professió.

Així ho ha assegurat en una connexió en directe en la qual la tornaven a interrogar sobre la guerra entre la seva tieta i el cosí. Volien que es mullés i prengués partit entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera després de les declaracions incendiàries del DJ: “Em va semblar una mica fort tot i vaig patir bastant. Vaig veure el meu cosí molt malament… No us parlaré de números ni de diners perquè quan parlo amb la meva família no parlo sobre escriptures de pisos ni res d’això. Sento molta ansietat… Aquesta situació em supera. M’estic plantejant seguir en el programa o no perquè crec que no puc aportar res“.

La jove col·laboradora obre la porta a marxar, després de ser humiliada durant tots aquests dies. Critiquen que no aporti informació sobre la família, mentre li deixen caure que en cas de no fer-ho, no els hi serveix “de res”. 

Anabel Pantoja opina sobre la guerra del cosí i la tieta / Telecinco

Crueltat a banda, els seus seguidors continuen aplaudint cadascuna de les seves intervencions. Anabel ha aconseguit un bon grapat de fans, amb qui es mostra completament transparent. Tant és així, que fins i tot els hi ha ensenyat com té el peu després d’estar un mes sencer amb el guix: “Avui el meu peu i la meva cama han tornat a néixer. 30 dies sense moure’l, sense mullar-lo i sense rascar”. El resultat? Una imatge un xic desagradable en la qual encara es veuen les marques dels punts i la cicatriu que li ha quedat després de l’operació. 

Anabel Pantoja ensenya com té el peu després de l’operació / Instagram

Queda clar que Anabel Pantoja té molt a reflexionar sobre el seu futur professional.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa