El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, contra els companys de ‘Sálvame’: “Esteu bé del cap?”
  • CA

Anabel Pantoja és protagonista de l’actualitat de la premsa del cor perquè queden pocs dies per a la seva boda. S’ha parlat fins a l’avorriment de la cerimònia en la que es casarà la neboda d’Isabel Pantoja, coneguda per ser col·laboradora de Sálvame. Aquests dies està de festa per poder acabar d’organitzar-ho tot, però els companys no cessen de comentar totes les polèmiques que l’envolten. De fet, aquest dijous han creuat tots els límits en debatre què passaria amb la boda en cas que morís la seva àvia, que està malament de salut.

Una tertúlia que feia moltíssima ràbia a Anabel, que esclatava a la xarxa: “La possible mort? Però vosaltres esteu bé del cap o no teniu família? Crec que no m’he pronunciat sobre aquest tema per respecte a una persona anònima i perquè li tinc respecte. Deixeu de matar a la gent o a parlar d’hipòtesis. I aquells que no sabeu res, millor dedicar-vos a parlar de la vostra mare, àvia o família”.

Anabel Pantoja esclata pels comentaris cruels que està sentint pocs dies abans de la boda / Instagram

Anabel ha volgut agrair a tots els fans la preocupació que han mostrat per l’estat de salut de l’àvia Pantoja, però envia un dard enverinat als curiosos: “Gràcies a totes les persones que han contactat amb mi, de sentiment i real per l’interès. De la resta no necessitem res de ningú i menys la vostra opinió”. Una nova polèmica que torna a enfrontar-la al seu programa i als seus companys, que tornen a evidenciar molt poca empatia una vegada més. L’ha criticat per casar-se a la platja quan el seu pare no pot accedir-hi perquè va en cadira de rodes i ara es plantegen si suspendria la boda o no si l’àvia mor abans. No tenen escrúpols i molt menys estima cap a la seva companya, a qui no dubten en intentar espatllar un dels dies més macos de la seva vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa