El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa Quintana: “M’agradaria haver-me carregat el procés”
  • CA

La periodista Laura Rosel es va desplaçar fins a Madrid per entrevistar la també periodista Ana Rosa Quintana, qui aquesta setmana ha difòs al seu programa de Telecinco uns missatges que Carles Puigdemont va enviar a Toni Comín assegurant-li que tot s’havia acabat. Des del plato d’El Programa de Ana Rosa, Rosel li deia a la periodista madrilenya: “Ets la dona que ha acabat amb el procés”, fent referència a les paraules que Ana Rosa va dir després de donar l’exclusiva. “Ja m’agradaria, però no. Crec que el procés està en el seu final de moment, però no sé si tornarà. I tenen tot el dret totes aquelles persones que volen la independència, però amb l’exclusiva hem posat el nostre granet de sorra”. 

 

Rosel continua preguntant-li: “Quan t’arriba la informació dels missatges de Comín, què penses?” Ana Rosa s’explica: “Em truquen de matinada, i el primer dubte que tens és si és veritat o no. Periodísticament tens la obligació de verificació. Calia comprovar que el telèfon era de Puigdemont, perquè era austríac. Era tot complicat. Però vaig saber que era una notícia d’una magnitud impressionant“. “I et planteges publicar-ho o no? Perquè són missatges privats…”, la qüestiona la periodista catalana. Però Ana Rosa ho té clar: “No em plantejo en cap moment si publicar-ho o no. És d’interès general, tant per a Catalunya com per la resta d’Espanya. És un polític, en un acte públic, i en la conversa es parla de termes polítics”. La periodista madrilenya també lamenta que ni Puigdemont ni Comín l’han trucat: “Mai volen parlar amb mi”. 

 

En relació a la querella que ha anunciat Comín, la periodista madrilenya replica: “Doncs que la posi. Que comenci”. “A mi no m’agrada que hi hagi ningú a la presó. A mi no m’agrada que Junqueras estigui a la presó. I crec que al govern li va anar molt malament que Junqueras estigués a la presó”. Davant la pregunta de què és per a ella Espanya, respon: “Espero que el mateix que per a tu, el meu país”. “I Catalunya?”, pregunta Rosel. “El meu país”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa