El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa, molt afectada en directe: “Estic plorant cada dia”
  • CA

El programa de Ana Rosa‘ està fent una programació especial per informar amb tot detall de les novetats de la crisi del coronavirus. La presentadora no es cansa de demanar als teleespectadors que facin cas a les autoritats sanitàries i es quedin confinats a casa, un esforç que ajudarà tot el país.

Amb una taula d’experts, un munt de connexions en directe amb diferents punts d’Espanya, entrevistes, anàlisis… I sempre emetent les compareixences del govern. Una cobertura extensa que està mostrant la cara més emotiva de la presentadora, també.

I és que aquest dimarts l’hem vist molt afectada durant un dels reportatges que han emès, el d’un company que ha gravat la solidaritat d’un grup de veïns d’un barri de Madrid. Un veïnat que se sumava a cantar tots junts, el que emocionava Ana Rosa: “Bravo a tots els veïns de Lavapiés. De veritat, quina meravella. Jo m’emociono. Estic plorant cada dia. Quan sortim a aplaudir i veig tota la gent aplaudint, quan posen ‘Resistiré’ la gent jove… Aquests moviments de solidaritat de veïns em sembla que són molt positius. Alguna cosa bona hem de treure d’això i crec que és la solidaritat veïnal, conèixer-nos més entre els veïns”, deia abans d’anar a publicitat. 

Ana Rosa s'emociona pel coronavirus Telecinco

Ana Rosa s’emociona pel coronavirus / Telecinco

Uns moments molt complicats també pels presentadors de televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa