El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Pastor, a ‘El Hormiguero’: “Últimament hi ha molt ‘ofendidito'”
  • CA

Ana Pastor està més il·lusionada que mai gràcies a la segona temporada de ‘Dónde estabas entonces’, el seu nou programa d’èxit. Emotiu, sensible i entretingut: la presentadora s’endinsarà ara a l’època dels 90 en un repàs que vol que faci somriure els teleespectadors.

 

Doncs bé, quina millor manera de promocionar-lo que anar a un altre espai d’èxit? Pablo Motos l’ha convidat a ‘El Hormiguero‘ i han gaudit de valent amb una entrevista còmoda i divertida que ha tret a relluir les meravelles de la nova iniciativa de Pastor.

 

Ana Pastor i Pablo Motos
 | Antena 3

 

El més típic era parlar dels canvis tecnològics que hi ha hagut en aquests últims anys, i precisament això van començar a fer. Des de comentar les diferències entre els telèfons, fins a analitzar com ha canviat la societat des del 1990. El que més va cridar l’atenció va ser una afirmació de la convidada, ja que no va passar desapercebut el to amb el qual ho va fer: “Han canviat moltes coses a millor i moltes altres a pitjor. Per exemple, abans no es prestava atenció a bromes que ara generen un gran revolt. Ara hi ha molt ofendidito“. Motos va aplaudir aquesta crítica, a la qual va afegir un comentari que seguia la mateixa línia: “Entesos aquests ofendiditos com que s’escandalitzen amb qualsevol cosa”. 

 

Pastor ha creat la seva pròpia productora, el que ha interessat Pablo Motos: “Com és que ho vas fer? Per diners?”. Ella ho va negar, quan va assegurar que ho ha fet perquè li agrada innovar. “I a mi, però també m’agraden molt els diners”, va contestar Motos. 

 

Ana Pastor a 'El Hormiguero'
 | Antena 3

 

Durant aquesta nova temporada, Pastor tindrà com a convidats a Vicente del Bosque, Íñigo Errejón, Lidia Valentín o Mariana Galiana. L’objectiu? Enfrontar aquests personatges que no tenen res a veure entre ells per veure com reaccionen. Fins i tot comptarà amb Irene Villa, qui s’obrirà en canal sobre el terrorisme: “Serà molt i molt emotiu”. “Veurem José Luis Rodríguez Zapatero xerrant amb Los Javis sobre com eren els anys 90 i com ha canviat tot”. 

 

De moment, aquesta entrevista ha aconseguit fer un boníssim 16,3% de share que va precedir l’estrena de ‘La Voz’ més exitosa. Antena 3 lidera en una temporada en la qual esperen triomfar. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa