Ana Obregón: “He estat un any i mig sense poder sortir de casa”

Ana Obregón ha tornat a la feina. L’actriu va estar molts mesos desapareguda de la televisió per la mort del seu fill Álex, víctima del càncer als 27 anys. Li ha costat molt recuperar les forces per poder treballar, però a poc a poc ho va aconseguint. Aquest Nadal la veurem en l’especial que ha preparat TVE, el que la tindrà a ella de presentadora protagonista. Aquest dimecres han gravat el vídeo promocional, el que ha donat ales a l’actriu a compartir un fotograma del moment abans que s’estreni. Contenta, confessa estar il·lusionada en poder passar el Nadal amb els teleespectadors de TVE.

Ara bé, també deixa clar que ella no celebrarà aquestes festes: “M’he convertit en una muntanya russa d’emocions, de les llàgrimes a la càmera després d’un any i mig sense poder sortir de casa meva i sense el meu fill. Aquestes últimes setmanes he estat gravant programes per a un Nadal que m’il·lusiona perquè estaré amb tots vosaltres encara que jo no la celebri. Si hi ha una cosa clara en aquesta anomenada vida, és que jo mai més la celebraré. No obstant això, sé que dues persones m’estan veient treballar amb aquesta pluja de confeti i que estaran somrient”.

Ana Obregón reflexiona sobre el Nadal / Instagram

Aquesta dura confessió torna a evidenciar com de dolguda està l’actriu, que no supera la mort del seu fill i la pèrdua, un any després, de la seva mare. Està trencada i ha assegurat en diverses ocasions que està morta en vida des que li van prendre el seu estimat fill. És habitual veure-la fer publicacions molt personals en el seu perfil d’Instagram, el que ara omple de fotografies antigues amb l’Álex i de reflexions colpidores sobre com es troba ella. Molts famosos i també persones anònimes aprofiten per enviar-li ànims públicament a cadascuna de les publicacions que fa. Una estima que li dona una mica d’esperança en una vida que, segons ella, mai no tornarà a tenir llum.

Comentaris

    . Novembre 12, 2021 | 16:06
    Què diu aquesta, sí fa no fa com tothom, no ha patit cap pandèmia a casa seva ? És negacionista ?
    Rocacorba Novembre 12, 2021 | 22:43
    Moolta gent, ha patit el que aquesta senyora li ha passat. Pro no han tingut, ni els recursos, ni l'escalf, ni la divulgaciò que ha tingut ella. Hos puc explicar un munt de casos. Persones amb molts problemes familiars, i de diners, i a sobre surt una malaltia a una persona jove. Hi ho pasem. pro no tenen la propaganda, radios, premsa, t. v. que te ella, ni els diners. . . . . Tot i això, lamento profundament el que li ha pasat. De pas, si no si veu en cor de fer l'espectacle, hi ha un miliò de joves, guapes, i ben formades que ho farien per una quarta part dels diners que ella cobrarà.

Nou comentari