El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reaparició més emotiva d’Ana Obregón, en rebre un premi que dedica al fill: “El farà molt feliç allà on sigui”
  • CA

Ana Obregón ha reaparegut en l’entrega dels premis Yago. L’actriu no acudia a cap certamen des d’abans de la mort del seu fill Álex, per la qual cosa aquesta aparició era tan esperada. L’han premiat per la seva trajectòria, un guardó als seus 40 anys en el món de la interpretació.

Molt nerviosa, posava davant dels fotògrafs: “Els reporters li van dir que no perdés el somriure, davant del que ella va reconèixer que encara li costa”, expliquen a Vanitatis. Deu mesos després de perdre el seu fill, l’actriu agraïa els missatges de suport que ha rebut: “Fa anys que estic davant de càmera i és un privilegi. Com sempre dic, els premis pertanyen als directors i a l’equip”.

Obregón ha volgut dedicar aquest premi al seu fill en un discurs que emocionava els presents: “Ara desgraciadament m’ha tocat interpretar una pel·lícula que no m’agrada gens. Aquest personatge el defensaré de la forma més digna que pugui i saps què? Que aquest tipus de premis m’estan ajudant molt, així que no em cansaré de donar les gràcies”.

Amb la veu trencada, era incapaç de dedicar-li el premi directament al fill. Ara bé, poc després ho feia en un post d’Instagram: “El comparteixo i li dedico al meu fill perquè allà on sigui, sé que el farà molt feliç. Gràcies”.

Un reconeixement que l’emociona i la fa tornar, a poc a poc, a la normalitat dels actes públics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa