Els pares d’Ana Obregón, devastats per la mort del net

Álex Lequio ha estat un exemple durant tota la lluita contra l’agressiu càncer que desgraciadament no ha pogut superar. El fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio moria el passat 13 de maig després de dos anys de tractament, una notícia tràgica que ha deixat tota la família devastada. Aquesta setmana hem vist el pare tornant a la feina visiblement emocionat i sense voler parlar del tema. Mentrestant Ana s’ha traslladat a casa de la seva germana per no quedar-se sola a la seva casa, plena de records del fill.

La crisi del coronavirus ha impedit que celebressin un funeral tradicional, per la qual cosa estarien esperant a l’avanç de fases de desescalada per organitzar un comiat amb tota la família i els amics. De moment estan intentant donar-se suport mútuament i ajudar-se a superarar mínimament aquest tràngol.

Les germanes d’Ana Obregón no se separen d’ella en cap moment, pendents del seu baix estat anímic. Els reporters l’estan seguint a elles per preguntar-lis sobre Ana, que no ha tornat a aparèixer en públic. L’última en ser interrogada ha estat Amalia, a qui enxampaven fent una visita als seus pares. Antonio i Ana Maria, de 94 i 92 anys, estarien destrossats després de la mort del seu net: “Estan molt i molt tristos. Bé, però tristos”, reconeixia la germana davant les càmeres.

No ha volgut donar detalls, però no hi ha dubte del dolor que ha d’estar patint la família aquests dies. A ‘Ya es mediodía’ han explicat que l’actriu viatjarà amb tota la seva família a la casa que tenen a Mallorca quan el govern ho permeti. 

Nou comentari