El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, trencada nou mesos després de la mort del fill: “El meu cor ha deixat de bategar”
  • CA

Ana Obregón fa servir el seu perfil d’Instagram com a finestra per dirigir-se al seu fill Álex, mort el passat mes de maig amb només 27 anys. El càncer va robar-li el seu únic fill, una pèrdua que la fa reflexionar encara cada dia. Aquest cap de setmana feien nou mesos exactes de la seva defunció, el que ha donat ales a l’actriu per dedicar-li un missatge molt tendre.

Ha publicat una fotografia antiga en la qual se la veu amb un Álex ben petit, un record que la fa molt feliç: “Nou mesos en la meva panxeta. Nou mesos en la meva ànima perquè el meu cor va deixar de bategar i va marxar amb el teu. Per sempre”.

L’actriu intenta tornar a la rutina a poc a poc, el que es demostra amb les feines que va encadenant últimament. Això no impedeix que tingui el seu fill present en tot moment, el que demostra a Instagram però també en la feina que està fent al capdavant de la fundació que ha creat a nom d’Álex.

Vol motivar la investigació del càncer, un projecte a llarg termini que espera que tingui resultats aviat i que pugui ajudar altres joves en la mateixa situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa