El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón torna a televisió per sorpresa en un programa de música i humor
  • CA

Dimecres vinent Antena 3 tornarà a intentar superar Telecinco en audiència amb una nova entrega de Mask Singer. S’ha gastat una dinerada en aconseguir famosos importants, però fins ara no han tingut els resultats esperats. Els últims programes de Supervivientes generen més curiositat que endevinar quins famosos s’amaguen darrere de les màscares, encara que ja hagin destapat alguns de tant nivell com Isabel Preysler, Esperanza Aguirre o La Toya Jackson.

Per tal de fer aquesta nova oportunitat més atractiva, ja han anunciat que hi haurà dos concursants desemmascarats. A més a més, comptaran amb una investigadora especial que els ajudarà a endevinar les identitats dels altres concursants. Parlem d’Ana Obregón, que reapareixerà a televisió després d’un any molt dur.

L’actor ha perdut el fill i la mare, dues persones importantíssimes en la seva vida que l’han mantingut allunyada de la feina fins ara. Centrada en recuperar el somriure, dimecres la veurem en un xou divertit que de ben segur que l’ajuda a distreure’s.

La seva participació captivarà bona part dels seus fans, que omplen el seu Instagram de peticions perquè es recuperi i torni a treballar. Caldrà veure si Ana aprofita aquest escenari per confessar com es troba i si aquesta és només la primera de moltes més aparicions a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa