El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El reportatge més colpidor d’Ana Obregón: “Vaig morir el dia que el meu fill va marxar”
  • CA

Ana Obregón ha concedit la seva entrevista més sincera des que morís el seu fill Álex l’any passat, víctima d’un càncer als 27 anys. L’actriu ha parlat amb Vanity Fair en un reportatge colpidor en el qual reconeix que mai no tornarà a ser la mateixa. Un infern que l’ha canviat i que la té morta en vida. Viu sola des de llavors, en una casa de la que intenta no sortir gaire: “Vull viure el meu dol dignament i com es mereix. No em vull distreure amb falsedats. Em trobo en un moment molt vulnerable. Vaig morir el dia que el meu fill vaig marxar… Jo vaig morir. Ara estic morta, però sé que renaixeré. Em sento lliure perquè no tinc por a res. Res no pot ser pitjor del que m’ha passat”.

Unes declaracions esquinçadores que evidencien el profund sentiment de dolor que sent: “Superar la mort del meu fill és una cosa que he de fer sola i que a poc a poc aconseguiré. Si comencés amb el vi o amb les pastilles, no ho podria deixar mai“.

Quan el seu fill va morir, Ana va quedar-se muda: “No podia parlar, ni tan sols amb els meus amics més íntims. Només em comunicava per Whatsapp… Encara avui dia tinc més de 200 missatges per llegir. Vaig tenir la meva família molt a sobre. Necessitava estar apartada i en contacte amb la natura”.

Reconeix que des de llavors no dorm gaire, en haver-se acostumat a tenir poca son des que el fill estava tan malalt. En aquest reportatge “emocionant, trist, màgic i esperançador” com ella descriu, Ana recorda les trucades de Joan Carles de Borbó i Sofia: “Va començar a sonar el telèfon d’Alessandro i em va passar la reina Sofia. Molt tendra, la veritat. Vam estar parlant uns deu minuts, però jo no recordo res. Abans havia trucat l’emèrit i també molt tendre”.

Una mort que l’ha marcat per sempre: “El dolor del meu fill és ara el meu dolor”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa