Ana María Aldón revela el trauma que arrossega per culpa de ‘Supervivientes’

Ana María Aldón mai no havia acaparat tanta expectació mediàtica. La dona d’Ortega Cano ha estat l’estrella d’aquesta edició de ‘Supervivientes’, la que l’ha ajudat a mostrar com és realment és als teleespectadors de Telecinco. Sempre havia estat molt discreta amb la seva vida privada, però des que ha tornat d’Hondures que no es talla ni un pèl i ho comparteix tot amb els seus seguidors d’Instagram.

Ha estat precisament en aquesta plataforma on ha reconegut que arrossega un trauma des que ha tornat de l’illa. Els tres mesos a Hondures sense pràcticament menjar l’hauria afectat de tal manera que no pot anar al supermercat a comprar com feia abans.

“Una cosa que encara no he superat és la gana. Vaig al supermercat i ho miro tot amb molta ànsia”, assegura. Una afirmació que concorda amb el que deien els seus companys durant el concurs, que menjava amb molta angoixa: “A ella no li agrada que li digui, però em preocupa. Té una ànsia per menjar l’arròs… És que no li dona temps a saber si sap bé o no”. 

Ana María Aldón a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Ana María Aldón a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Una conseqüència negativa d’haver passat tanta gana que se suma a les marques que té a les cames de ferides que es va fer durant les proves o les estones de pesca. Una experiència que li ha aportat coses positives, però també negatives. 

Nou comentari