El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Guerra d’OT, a la desesperada: abaixa el preu dels concerts després del fracàs a Girona
  • CA

Ana Guerra va ser un dels noms propis que més va destacar a ‘Operación Triunfo 2017’. La cantant va triomfar i va crear-se una legió de fans que l’han convertit en una estrella. Ara bé, sembla que no en són prous com per fer-la vendre totes les entrades en els seus concerts…

 

La canària ha començat una gira que la portarà per tota Espanya. El primer concert el va fer a Girona, plena d’il·lusió, però el resultat no va ser l’esperat. I és que no va aconseguir els objectius esperats, ja que només van anar-hi 280 persones quan hi cabien 1200, el que ha decebut la discogràfica. Ara, perquè no torni a passar el mateix, sembla que han ideat una estratègia diferent: abaixar els preus de les entrades.

 

Així ho assegura ‘El Español‘, que treu a la llum aquesta decisió desesperada. Fins ara les entrades costaven entre 25 i 60 €, un preu que disminuirà considerablement per la següent actuació. Aquest dissabte, Guerra cantarà a Àvila i els fans podran veure-la per només 15 €

 

 

Era gairebé impensable que un extriunfito d’OT actués amb uns preus tan baixos, però sembla que prefereixen omplir l’estadi per menys preu que no veure’l mig buit. Però és que hi ha més, i és que han decidit que aquest preu sigui únic. És a dir, la gent pagarà el mateix per asseure a la primera fila que al final. 

 

Per si no n’hi hagués prou, cal sumar els descomptes que han afegit a tots aquells que tinguin el carnet jove. I és que aquests pagaran la meitat del preu, només 7,5€. Doncs bé, sembla que l’estratègia està funcionant, de moment, ja que ja han venut 700 de les 960 entrades disponibles. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ANA GUERRA / WAR (@anaguerramusic) el

 

Amb això esperen deixar de tenir pèrdues i tornar a aconseguir que la cantant triomfi amb la gira. Ho farà? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa