Amaia d’OT humilia Antonio Banderas amb un comentari molt desafortunat

Una de les protagonistes dels premis Goya d’enguany va ser Amaia Romero, la guanyadora d’OT 2017. La cantant era l’encarregada d’interpretar un reconeixement a la carrera de Marisol, un repte que va superar. 

L’actuació va posar la pell de gallina a molts teleespectadors, però la seva participació en el certamen li va provocar més comentaris negatius que positius. Per què? Com a càstig a unes declaracions molt desafortunades que va fer durant la seva participació en el programa de TVE ‘Goyas Golfos’. 

Es tracta d’un espai d’humor en el qual els presentadors van demanar a Amaia que doblés Antonio Banderas durant el seu discurs, el que va donar-li ales a deixar-se anar… i provocar molta controvèrsia.

I és que va deixar en ridícul a l’actor, en passar-se en la broma. Mentre Banderas donava les gràcies pel premi a millor actor, l’Amaia l’imitava i deia: “Aquest Goya me’l ficaré pel cul“. Una falta de respecte que l’ha col·locat en la diana mediàtica i que l’ha comportat un munt de crítiques ferotges. Amaia, en ser conscient de la seva falta de maneres, prosseguia: “No sé per què he dit això… Vaig a prendre’m una cervesa”.

Una nova falta de tacte que evidencia la naturalitat exagerada de la jove, que segueix sense controlar els seus impulsos. 

 

Nou comentari