El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amador Mohedano acumula nous deutes, ara 5.000 € a un bar de Cadis
  • CA

Amador Mohedano torna a estar envoltat de polèmica. Fa un parell de mesos va acaparar un munt de titulars per culpa d’una exclusiva de la revista ‘Semana’, que assegurava que el germà de Rocío Jurado patia càncer. Ell ràpidament va acudir a ‘Sálvame’ per negar aquesta informació, el que va provocar que diversos programes en parlessin durant un parell de dies.

Ara el seu nom torna a la palestra mediàtica. Per què? En aquest cas és un tema econòmic el que el taca, una informació de ‘El Español‘ que el col·loca en el centre de la diana. Han parlat amb el propietari d’un bar de Cadis que assegura que Amador els deu 5.000 €, una quantitat molt elevada que hauria acumulat després de tres anys. “Ho donem per perdut, no ha tingut la intenció de retornar-ho en cap moment”, afirma una de les encarregades.  

Amador Mohedano, Europa Pres

Amador Mohedano / Europa Pres

I és que aquest no és l’únic deute al qual ha de fer front Mohedano, que també està a la llista de morosos d’Hisenda. De fet, li reclamen 250.000 €; un dineral que pagarà amb la subhasta d’una part de la finca que li va deixar la seva germana en herència.

La seva situació financera no és gaire bona, com es pot veure. Ell mateix ho confessava fa uns mesos, quan afirmava que no té feina fixa ni pensió i que havia de viure dels diners que ingressa la seva parella. Davant d’això, s’ha vist obligat a tornar a treballar en el camp: “Vivim a base de brou i traient-nos moltes coses”.

Amador Mohedano a 'Sálvame' Telecinco

Amador Mohedano a ‘Sálvame’ / Telecinco

Tot, com a conseqüència d’uns quants negocis que li han sortit malament. Entre ells, una taverna a Chipiona o una discoteca a Sanlúcar de Barrameda. Aquesta és l’última informació que se sap d’ell, un Amador Mohedano amb cada vegada més deutes i menys diners. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa