El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alessandro Lequio s’enfonsa en directe parlant del seu fill
  • CA

Alessandro Lequio no ha pogut més i s’ha enfonsat en directe a ‘El Programa del Verano’. ‘Hormigas Blancas’ va tornar a emetre’s aquest diumenge a Telecinco fent un recorregut per la vida d’Ana Obregón. Poques hores després, Alessandro Lequio, exparella i pare del seu únic fill recentment mort a causa del càncer amb tan sols 27 anys, no ha pogut evitar emocionar-se en parlar de tot el que li ha remogut aquest reportatge.

“Jo vaig estar molt enamorat d’Ana. El reportatge em va despertar tants records i emocions que no tinc capacitat per a valorar-lo, tampoc tinc ganes i mai les tindré”, ha dit el col·laborador de Telecinco gairebé sense poder contenir les llàgrimes.

Joaquín Prat, amic i company de Lequio, ha volgut dedicar-los unes boniques paraules d’ànim tant a ell com a Ana Obregón: “Tots els dies recuperem una miqueta de l’amic i del company que teníem abans de perdre al seu fill. Veiem com està intentant tirar endavant en una vida que, com ell mateix diu, ja mai serà la mateixa que abans que marxés Álex. Un va intentant continuar vivint i en el cas d’Ana esperem que també ho estigui aconseguint perquè crec que això és el que hagués volgut el vostre fill”.

A més, Lequio s’ha mostrat avergonyit d’algunes de les imatges que es van poder veure durant el programa: “No em reconec. Aquestes imatges em van produir una certa vergonya, però són de fa 30 anys i acabava d’arribar a Espanya… era la meva primera aparició en televisió”, ha analitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa