El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Terelu Campos, fanàtica del bisturí als 20 anys
  • CA

Alejandra Rubio s’ha fet amb un lloc destacat al plató de Viva la vida. La filla de Terelu Campos compagina els estudis a la universitat amb les col·laboracions en el programa del cor dels caps de setmana de Telecinco. A més a més, també regna a Instagram amb 220.000 seguidors. Amb només 20 anys, sembla que disposada a triomfar.

 

 

Darrerament, però, ha estat notícia pels diversos canvis de look que ha experimentat. S’ha tenyit els cabells de vermell, però no és això el que més comentaris genera… sinó les múltiples operacions d’estètica que ha començat a realitzar-se.

És encara molt jove, però en els últims mesos ha passat per quiròfan en diverses ocasions. L’últim retoc estètic que s’ha fet? Aquest dijous, una intervenció al dentista per mostrar una dentadura perfecta. S’ha posat una ortodòncia invisible per evitar els ferros, un tractament valorat en 3.500 €: “Ens basem en el bon disseny del somriure”. 

Alejandra Rubio, a la clínica /  Instagram

El passat mes de març va sotmetre’s, a més a més, a diversos tractaments facials valorats en gairebé 1.000 €. Més volum als pòmuls, més lluminositat a la pell i un tractament antiarrugues… quan encara no deu tenir-ne cap. La neta de María Teresa Campos es deu a la seva imatge, el que fa parlar molt entre els seus seguidors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa