Sorprèn l’Albert Rivera més melós: “Sóc feliç! Gràcies a la vida”

L'exlíder de Ciutadans ha canviat d'actitud des que ha deixat la política

Albert Rivera sembla un home nou des que va deixar la política. La seva actitud ha canviat molt des que va començar a sortir amb Malú, de fet. Sempre havia estat molt discret pel que fa a la seva vida privada, el que es manifestava en un Instagram sense cap tafaneria. En aquests últims mesos, però, dedica paraules maques a la seva parella i les seves filles sempre que pot.

Aquest diumenge ha celebrat el seu 41 aniversari, una data especial que ha aprofitat per tornar a deixar clar com de feliç que és. Ha publicat una fotografia del pastís que li han regalat, el que li dona ales per compartir una reflexió: “Porto 41 anys d’aprenentatges, d’instants meravellosos, de reptes que et fan seguir creixent, d’esgarrapades que et corteixen, de bona gent i amics que he conegut pel camí. I tinc dues filles, una dona i uns pares als que estimo. Sóc feliç. Gràcies a la vida”.

 

 

Els seus seguidors mai no l’havíem vist tan melós, el que han deixat clar en missatges aplaudint que es mostri transparent i content. 

El canvi d’actitud de l’exlíder de Ciutadans ha estat important, el que ha demostrat en les últimes entrevistes que ha concedit a televisió. Més natural i menys gemegós, deixa clar que vol centrar-se en la família després d’anys massa focalitzat en la feina.  

Nou comentari