El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrillo envesteix Feliciano López: “Va celebrar l’avortament de la seva ex”
  • CA

Feliciano López i María José Suárez van tallar el 2010, després d’una relació molt tempestuosa. La sorpresa va arribar quan la model deia que estava embarassada i que afrontaria la maternitat en solitari. Poques setmanes després, però, anunciava que havia patit un avortament de manera natural.

Va ser un moment molt complicat en la seva vida, sobre el qual Alba Carrillo ha volgut parlar deu anys després. La col·laboradora de televisió va casar-se posteriorment amb Feliciano, el que li va permetre conèixer de primera mà com es va sentir ell davant d’aquesta mala notícia. La sorpresa? Que segons Alba, el tenista es va alegrar.

“Feliciano va fer una festa a Eivissa per celebrar que la seva ex havia perdut el nen que estaven esperant”, així de contundent es mostrava Carrilo, una frase demolidora i summament cruel. Una informació que li havia explicat ell mateix: “No es pot tractar així a una dona amb qui has estat durant set anys. Ell s’ha portat molt malament amb María José. Sempre s’ha rigut sempre d’aquell tema i ha posat en dubte aquella paternitat“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vuelta a clase ? @vivalavidatele5 ?

Una publicación compartida de Alba Carrillo (@albacarrillooficial) el

I això que Alba Carrillo sempre ha mantingut que Feliciano volia ser pare: “Nosaltres ho vam estar intentant durant mesos. No em vaig quedar embarassada, afortunadament. El buscàvem quan podíem, perquè ell sempre estava cansat de buscar-ho fora de casa…”, retreia Alba, encara ressentida després de les banyes i el posterior divorci.

Feliciano López / Europa Press

Poc després, Toñi Moreno rebia un missatge de l’entorn de Feliciano en el qual negaven que fos cert el que estava explicant. Ella, convençuda de tenir la raó, defensava la seva postura: “No li té cap mena d’estima a María José”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa