Alba Carrillo, enfurismada en un vídeo viral: “No sortiu de casa”

L’alerta sanitària que travessa Espanya està provocant que la majoria de ciutadans es quedin reclosos a casa, però també n’hi ha d’altres que se salten la quarantena i no fan cas a les recomanacions de les autoritats. Aquesta actitud indigna molt a la xarxa, el que ha evidenciat Alba Carrillo amb un vídeo en el qual els hi recrimina.

La col·laboradora de televisió i model s’ha mostrat molt enfadada públicament: “Hi ha gent que és tan totxa. El meu gos entén millor que no es pot sortir més que per allò que sigui imprescindible. No entenen que no només posen en risc la seva salut sinó la de tots”.

“Els sanitaris, que treballen en torns de 10 i 15 hores, surten dels seus llocs de feina plorant per tot el que han vist i cansats per tot el que fan per nosaltres i ens han de seguir demanant que, si us plau, ens quedem a les nostres cases. No podem deixar de jugar amb la salut col·lectiva? Una vegada que passi això, si voleu jugar amb la vostra, em sembla perfecte. Però deixeu de jugar amb la salut dels altres“, demana contundentment Carrillo.

En un vídeo que s’ha fet viral ràpidament, Alba Carrillo demana més solidaritat: “Per tota aquesta gent que s’està deixant l’ànima per tots nosaltres, quedem-nos a casa. Ho entén fins i tot el meu gos, no hem de seguir recordant. No hem de sortir ara a muntar a bicicleta o anar a veure el veí. Ara el que hem de fer és quedar-nos a casa i, potser, agafar-nos un llibre, que a alguns els hi aniria falta”. 

Nou comentari