El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és l’estricta dieta que segueixen Elionor, Sofia i els fills de Julio Iglesias
  • CA

Molt s’ha parlat de l’estricta dieta que la reina Letícia ha imposat a les seves filles. S’ha dit, fins i tot, que la seva obsessió pel menjar sa arribaria a un extrem que l’hauria portat a demanar que canviessin el menú de l’escola de les petites. Adéu fregits, congelats, brioixeria industrial, embotits greixosos… 

 

La princesa Elionor i la infanta Sofia
La princesa Elionor i la infanta Sofia | Europa Press

 

La monarca vol que les seves filles s’acostumin a una manera de dinar sana i equilibrada, el que moltes altres mares han adoptat en el seu dia a dia. Doncs bé, sembla que hi ha una altra famosa que s’ha deixat captivar per aquesta manera de cuinar. Parlem de Miranda, la dona de Julio Iglesias.

 

Així ho assegura Pilar Eyre en la seva nova columna de ‘Lecturas‘, en la qual afirma que Letícia i Miranda són iguals “almenys en allò que té a veure amb l’alimentació dels nens”. La periodista s’hauria posat en contacte amb una treballadora que hauria estat al servei de la família Iglesias fins fa quatre anys. La dona, coneixedora de l’alimentació dels cinc fills menors de l’estrella, hauria assegurat que Miranda cuida molt la dieta dels petits.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Julio Iglesias (@julioiglesiasofficial) el

 

“Els nens mai no prenen un briox d’aquells que anuncien a televisió, ni pizzes, ni congelats, ni guisats de cullera, ni tan sols refrescos. Allò seu era l’aigua clara, les amanides i les verdures de l’hort. I tots els aliments bullits, res de fregits“, explica. I és que la dèria arriba al punt de bullir fins i tot la carn. “Miranda està totalment bolcada en la cura dels fills, només un dia a la setmana els deixava menjar hamburgueses i patates fregides”, afegeix. 

 

Els nens ja s’haurien acostumat a aquest estil de vida, però el seguiran ara que ja són més grans? És sa introduir els fills amb el menjar saludable d’aquesta manera?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa