El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Al·legat sincer i valent d’Aitana d’OT sobre els seus traumes: “La por sempre ens paralitza”
  • CA

Aitana d’OT es troba a les portes d’iniciar una gira que espera amb molta il·lusió. La cantant catalana estrena nou disc i desitja retrobar-se amb els seus fans en una sèrie de concerts que assegura que compliran amb totes les mesures de seguretat. Per tal de promocionar-la, ha concedit una entrevista a la revista Elle en la que s’ha sincerat les pors que més la preocupen.

“El que més m’agradaria amb aquesta gira és poder donar llum. Ho donaré tot perquè la gent canti durant el concert, que siguin feliços i pugui deixar anar el que tenen a dins després d’un any de pandèmia. Vull aconseguir que les meves actuacions siguin una muntanya russa d’emocions”, reflexiona. El seu camí fins a convertir-se en una cantant d’èxit no ha estat fàcil, ja que arrossega algunes pors que influeixen el seu dia a dia: “Sóc una persona molt poruga… Moltíssim. De fet, estic treballant per controlar la meva ment i no deixar-me portar. La por és una cosa que no ens deixa avançar. La por sempre ens paralitza”.

I a què té por la cantant? “Sóc molt claustrofòbica, m’espanten molts els espais tancats. A més a més, m’aterra volar. Identificar què és el que no em fa bé ja és una ajuda, al que s’ha de sumar posar-hi coherència. Hem de gestionar tot allò que ens bloqueja, el que és una feina diària que a vegades ens costa tota una vida. Almenys crec que això és el que em passarà a mi”.

Aitana, entrevistada a 'La Resistencia' - Movistar +
Aitana, entrevistada a La Resistencia / Movistar +

Aitana està envoltada de moltíssima expectació mediàtica des que fos escollida com a concursant d’Operación Triunfo. És parella de l’actor d’Élite Miguel Bernardeau, el que fomenta que els fotògrafs els persegueixin encara més. Com desconnecta la catalana? “La rutina de sortir a passejar amb el meu xicot i la gossa m’ajuda molt. Aquesta estoneta d’estar en contacte amb la natura i amb la persona a qui estimo és el meu millor moment de desconnexió. Als meus no els tinc a Madrid, així que ells dos formen la meva petita família aquí. A més a més, també m’encanta cuinar perquè em passen les hores volant i m’entreté moltíssim”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Teix a juny 26, 2021 | 08:12
    Teix juny 26, 2021 | 08:12
    Dona! Hi ha por que paralitza, quan et depassa, i hi a por que t’estimula. Lliga-la amb l’ansietat: si mai en tinguéssim experiència, possiblement mai ens mouríem. No és una qüestió de blanc o negre: és un continu i cadascú en té un espai assumible, en el seu continu. Si és massa baix o baixa la tolerància, ens pot emmalaltir i, si és massa alt, ens pot fer fer disbarats... o no. Cadascú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa