Aitana i Miguel Bernardeau d’Élite, confinats en un xalet a Eivissa

Aitana i Miguel Bernardeau formen una de les parelles de moda del moment. La cantant d’OT i el protagonista d’Élite estan passant el confinament junts, tal com informen diversos mitjans. ‘Vanitatis‘ assegura que han escollit Eivissa com a escenari d’aquests dies, concretament la zona de Ses Salines. Allà tindrien una casa els pares de Miguel, Ana Duato i Miguel Ángel Bernardeau. 

Alguns seguidors havien criticat aquests dies a Aitana perquè no estava dient res sobre la crisi del coronavirus. Estava tancada a casa? Davant l’allau de comentaris, la d’OT escrivia: “Nois i noies, només per deixar-ho clar: fa més d’una setmana que estic confinada. Molts petons”. 

Poc després va publicar una fotografia amb el cartell de #yomecorono, una iniciativa solidària en la qual molts famosos estan fent una crida per donar diners a la investigació del coronavirus que encapçala el doctor Clotet. 

I d’aquí a fer un directe amb ‘Los 40’ en el qual va començar dient que estava a casa i va negar-se a ensenyar-la “perquè estava desordenada” quan en realitat era perquè realment no estava confinada a casa seva, sinó tancats en una casa a Eivissa en un paradís balear. Una polèmica de la qual de moment no ha volgut donar més detalls.

Nou comentari