El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ágatha Ruiz de la Prada, polèmica: “Hem de treballar més i guanyar menys”
  • CA

Ágatha Ruiz de la Prada ha concedit una entrevista a ‘Público‘ que l’ha convertit en viral. El problema? Unes declaracions molt controvertides sobre la crisi del coronavirus. Considera que l’aparició de la pandèmia ha estat “la cabronada més gran del món”, però no per això hem de desanimar-nos: “Ser polític, jove i arribar a un lloc de responsabilitat amb il·lusió just quan apareix el coronavirus és una cabronada. Han de col·laborar i anteposar sortir d’aquesta crisi a les sigles del partit”.

Alerta que tota aquesta situació comportarà una crisi mundial molt important, per la qual cosa hem d’estar preparats: “Venen anys molt difícils… El que hem de fer és treballar més i guanyar menys“.

És conscient que haurà d’adaptar les seves desfilades a la nova situació: “Les desfilades no seran com abans. La setmana de la moda de Madrid no serà com l’última desfilada, en la que a cada seient hi havia tres persones. Això desapareixerà i no sabem com ho podrem recuperar. Potser l’alternativa serà que les desfilades siguin a porta tancada, amb més mesures de seguretat”.

Ágatha Ruiz de la Prada / Telecinco

També haurà de fer canvis en les seves botigues: “Passaran a ser petits museus… Demanar cita prèvia per confeccionar un vestit de núvia o un vestit especial és habitual, però fer productes barats com bolígrafs i haver de demanar cita prèvia per això… És complicat. Tornarà la tendència a la feina de proximitat, potser per por a la Xina que és un país molt interessant al qual estem demonitzant”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa