El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Agatha Ruiz de la Prada torna a vestir-se amb la bandera d’Espanya
  • CA

 

La dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada ha tornat a vestir-se amb la bandera d’Espanya. Si fa un mes va presentar a la Madrid Fashion Week una col·lecció espanyolista, aquest dimecres s’ha tornat a posar un vestit amb els colors de la bandera espanyola, groc i vermell. En una entrevista al programa ‘Espejo Público’, la dissenyadora ha explicat: “Vaig anar a ARCO i tenia 11 sopars. Un dels sopars era del qui havia estat ambaixador a Espanya Michael Smith i em va demanar el vestit de la bandera espanyola. A tots els sopars que vaig anar ahir, que no vaig anar als 11, vaig anar amb el vestit de la bandera”.

 

A més, ha revelat que “aquest matí ha vingut una senyora que es policia, que ha de jurar la bandera, i ha vingut a encarregar un dels meus vestits“. Preguntada per què li sembla la versió de l’himne d’Espanya que ha fet Marta Sánchez, ha dit: “Li he enviat uns missatges, dient-li que molt bé i enviant-li el meu suport”. 

 

 

Ayer en la inauguración de la expo ‘El armario de @carmen_lomana’ en el @museodeltraje con #carmenlomana y @princepelayo #lomás #marcaespaña #elarmariodecarmenlomana @europapress

Una publicación compartida de Agatha Ruiz de la Prada (@agatharuizdlprada) el

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa