Els metges adverteixen de la perillositat de la dieta que promociona Adele

Nutricionistes i dietistes han posat el crit al cel en veure que molta gent està seguint la dieta d'Adele, que pot ser molt perjudicial per a la salut

Les últimes fotos que ha publicat Adele han deixat desconcertats els seus fans. La cantant britànica s’ha aprimat 70 kg, una pèrdua molt important que ha canviat radicalment la seva figura i també les faccions de la cara. Ha fet servir la dieta Sirt Food, un règim hipocalòric que fomenta el consum d’aliments com el cacau, les pomes, el tofu, les nous, la ceba, l’oli d’oliva i el té. Parlem d’un tipus concrets que tenen activitat enzimàtica, és a dir, que regulen els processos metabòlics i ajuden a cremar greixos. Has de renunciar al sucre, els refrescs i als aliments processats; a més a més de fer exercici. 

Són molts els seguidors d’Adele que han buscat informació i al respecte i han intentat seguir-la al detall per aconseguir un resultat tan satisfactori. Aquesta tendència preocupa els nutricionistes i dietistes, que han advertit de la perillositat que s’amaga darrere d’aquest règim. Deixen clar que la relació d’aquests aliments amb l’activació de l’enzim només s’ha provat en animals. 

Aquesta dieta, creada per dos nutricionistes britànics, compta amb dues fases. A la primera, de tres dies, només pots ingerir 1.000 calories al dia presents en uns sucs verds elaborats amb els aliments sirt. Del quart al setè dia s’incrementen les calories a 1.500, una restricció calòrica que segueix sent massa exagerada segons els experts que en recomanen 2.000.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥?♥?

Una publicación compartida de Adele (@adele) el

 

Afegeixen que és perillosa perquè et prohibeix menjar els nutrients que el cos necessita per funcionar adequadament. A més a més, diuen que en casos extrems podrien provocar desnutrició, anèmies, baixades de tensió i, fins i tot, que la persona perdi el coneixement. A la primera fase es pot perdre múscul, hi ha marejos i caiguda dels cabells. Com tots els règims d’aquest tipus, a més a més, hi ha un efecte rebot considerable. 

Nou comentari