Acusacions de violència de gènere i drogoaddicció: el polèmic divorci de l’actriu Jaime King

Jaime King i el seu exmarit, el cineasta Kyle Newman, no estan tenint un divorci fàcil. La parella ha entrat en un encreuament d’acusacions molt greus que han sortit a la llum en la premsa nord-americana. Com destaca la revista ‘People’, l’actriu va demanar en la seva demanda de divorci una ordre d’allunyament contra el seu ex i pare dels seus dos fills al·legant que havia estat víctima de violència verbal i emocional.

A més, l’actriu va afirmar que el seu exmarit estava retenint als seus dos fills, James Knight de 6 anys, i Leo Thames de 4, a Pennsylvania durant aquest confinament. Per la seva banda, Newman ha respost a aquesta sèrie d’acusacions al·legant que la seva exdona té problemes seriosos amb les addiccions que podrien posar en perill als fills que tenen en comú.

Segons el cineasta, l’actriu li va reconèixer que “era una terrible persona i una mala mare”. Com es veu en els documents als quals ha tingut accés la revista People, el cineasta manté que la seva ex té un seriós problema amb els opiacis i amb l’alcohol, dues addiccions que ha tractat de deixar en diversos ingressos a clíniques de rehabilitació.

A més, l’ex de Jaime King ha afirmat que si s’ha quedat a Pennsylvania i no ha tornat a Los Angeles ha estat per a protegir als seus fills durant aquesta quarantena. Una sèrie de dures acusacions que hauran de solucionar-se als tribunals.

Nou comentari