El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
A David Flores el van empènyer per entrar al plató de ‘Supervivientes’ i abraçar Olga Moreno
  • CA

Nova polèmica per Antonio David Flores. Després que la seva dona, Olga Moreno, hagi estat escollida com la guanyadora de Supervivientes 2021, després de tres mesos i mig de concurs, han saltat totes les alarmes després d’un vídeo difós a les xarxes socials on es veu com David Flores, fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, entrava al plató del programa de Telecinco per abraçar i felicitar la seva madrastra, Olga, amb qui manté una boníssima relació.

Però la polèmica ha sorgit en veure com va ser l’entrada del noi al plató. El programa ‘Viva la vida’, també de Telecinco, ha recollit unes imatges corresponents a un directe d’Instagram en les quals es pot apreciar com un noi empeny David perquè entri al plató i s’acosti fins a Olga, alliçonant-lo. Alguns col·laboradors veuen això inapropiat, mentre que d’altres consideren que va ser “un acte d’amor”.

Durant l’emissió del vídeo, Terelu Campos, íntima amiga de Rocío Carrasco, ha decidit apartar la mirada just en el moment en el qual David Flores abraça a Olga Moreno perquè li produeix molt de dolor: “Jo crec que hi ha persones que no han de formar part d’un cercle públic perquè tenen certes peculiaritats“, ha comentat la tertuliana.

S’ha comentat que la persona que va empènyer David Flores per tal que entrés al plató és la parella de Rocío Flores, però encara no s’ha pogut demostrar. Olga el va rebre fent-li petons i abraçant-lo exageradament, mentre el noi deixava anar una frase que haurà trencat en mil trossos a la seva mare biològica: “Olga, ets la millor supervivent de tota la història. Ho has fet súper bé tot. Ets la millor persona que he conegut en tota la meva vida. Et dius Olga Moreno, la millor del món sencer”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa