A Anabel Pantoja se li torna a sortir un pit en directe

Li ha tornat a passar. Una vegada més, el top de Anabel Pantoja li ha jugat una mala passada i li ha deixat un mugró al descobert! Mentre la tertuliana de ‘Sálvame’ estava discutint contundentment en directe amb els seus companys de programa sobre la “panxa” de Charly -el marit de Lydia Lozano-, a qui han fotografiat al costat de la seva dona en unes fotos robades en un hotel de les Illes Canàries, el top negre de la neboda d’Isabel Pantoja feia de les seves.

Quan ja portava una estona sense adonar-se que tenia mig mugró fora, Paz Padilla li ha dit: “Anabel, són les 16.20 hores de la tarda i t’està veient un mugró Espanya sencera”. En aquesta ocasió, però, la col·laboradora, al contrari del que ha fet altres vegades, que s’ha enfadat molt perquè és una part del seu cos molt íntima, ha rigut i s’ha recol·locat bé la roba.

Més tard, quan la tertuliana s’ha enfrontat, a través de la càmera, amb Alejandro Albalá, a Anabel li ha tornat a passar, i ha tornat a ensenyar un pit en ple directe.

Anabel Pantoja amb mig mugró fora del top | Telecinco

Comentaris

  Jaume 28/07/2021 8:04 pm
  SE li torna a sortir????? El que em sortiran seran els ulls del cap si els nostres mitjans continuen maltractant la llengua
  Teix 29/07/2021 7:48 am
  Redéu, quina gran notícia!
  Albert Berrio 29/07/2021 8:33 am
  L'espai dedicat a fer aquesta notícia masclista me'l podieu haver cedit a mi i us hagués fet un article ben xulo sobre qualsevol tema d'actualitat. Enteneu què vull dir? Per a molts és impossible accedir als mitjans, entre altres raons perquè preferiu parlar del mugró de no sé qui.
  M'importa una merda 29/07/2021 9:22 pm
  M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, si ensenyen el mugró o la figa, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari