El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ahorramas nomena Eusebio Rubio nou president
  • CA

Ahorramas ha nomenat president del seu Consell d’Administració a Eusebio Rubio, actual director general de la companyia, en substitució d’Eduardo Serrano, que deixa el càrrec per jubilació.
Amb aquest nomenament, efectiu des del passat 28 de juny, es tanca el procés natural de relleu generacional del Consell, segons va informar la companyia.

Eusebio Rubio, des de la seva nova responsabilitat, que compaginarà amb el seu actual càrrec de director general, continuarà impulsant l’estratègia corporativa de Ahorramas que té com a principals eixos la sostenibilitat i la digitalització.

Rubio té una trajectòria de més de 30 anys en la companyia en la qual ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat. “Per a mi és un veritable honor accedir a la presidència, en un moment clau en el qual estem impulsant un ambiciós procés de transformació digital i aposta per la sostenibilitat, al mateix temps que mantenim els nostres senyals d’identitat: la qualitat en el producte i el servei, la proximitat, i l’especialització en producte fresc”, va manifestar.

Ahorramas, fundada en 1979 per un grup de petits comerciants madrilenys, s’ha convertit en aquests més de 40 anys en una cadena de supermercats de proximitat de referència. Actualment és una de les companyies líders en la distribució alimentària de la comunitat de Madrid com ho demostren les seves 277 botigues distribuïdes entre Madrid (233) i Castella-la Manxa (44), a les províncies de Conca, Guadalajara, Ciudad Real i Toledo.

En total, els establiments de Ahorramas ocupen una superfície de 228.676 metres quadrats . A més, disposa de dos magatzems logístics situats en Mercamadrid i Velilla de Sant Antoni (Madrid) amb una superfície total de 124.739 metres quadrats. La companyia té un equip de 12.000 professionals i la seva xifra de facturació va aconseguir els 1.800 milions d’euros en 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa