El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vuit jugadors de l’Espanyol, afectats de gastroenteritis
  • CA

L’Espanyol ha informat aquest matí, a través d’una notícia al seu lloc web, que set jugadors de la plantilla blanc-i-blava no s’han pogut entrenar amb normalitat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, de Sant Adrià del Besòs, per culpa d’una gastroenteritis.

Víctor Sánchez, Burgui, Abraham, Gerard Moreno, Marco Asensio, Hernán Pérez i Álvaro González se sumen a la baixa de Víctor Álvarez, que ahir ja no va poder participar en la sessió dirigida per Constantin Galca. Els set jugadors han assistit al camp d’entrenament aquest matí amb clars símptomes de grip estomacal, que s’han acabat de confirmar amb l’exploració dels doctors. Els sis primers han tornat a casa abans de l’entrenament, mentre que Álvaro González ha iniciat la pràctica i ha hagut de retirar-se al seu domicili per fer repòs.

El Doctor Turmo, en roda de premsa, ha admès que “si cauen més jugadors, farà difícil la recuperació pel partit de dijous. No és el millor per afrontar un partit, és complicat que els afectats estiguin al cent per cent”.

El conjunt periquito disputarà aquest dijous el seu corresponent partit de Lliga davant el Betis, un enfrontament que arribarà tan sols 48 hores desprès d’aquest brot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa