El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tota la veritat sobre la sortida de Dani Alves
  • CA

Dani Alves és, des d’ahir al vespre, el protagonista de les informacions relatives al Barça. L’exclusiva llançada per la Cadena SER, un acord amb la Juventus de Torí pels propers tres anys, va fer saltar la banca tan dins el club, com a l’entorn de l’entitat.

Fonts properes al vestidor blaugrana han explicat a El Món tota la història d’aquest vincle. La Juventus va realitzar, fa unes setmanes, una oferta al lateral del Barça, conscient que la seva sortida estava supeditada al trencament d’un contracte de tres anys amb l’entitat catalana que el mateix jugador podia desfer.

Alves, contràriament a informacions difoses recentment, ha acceptat aquesta proposta i té la decisió presa. S’incorporarà a la Juventus quan torni de la Copa Amèrica Centerari, que es disputa aquest proper juny als Estats Units, on el brasiler ja ha arribat. La sortida del ‘6’ blaugrana està decidida, fins al punt que el mateix futbolista ja ho va comunicar als seus companys el dilluns passat al vespre, durant el sopar previ a la celebració del doblet al Camp Nou.

Fins i tot, Alves els va emplaçar a trobar-se després de la disputa de la Copa Amèrica, per a fer un dinar o sopar de comiat, després de vuit anys a la disciplina barcelonista. L’únic que manca, a hores d’ara, és la signatura del contracte amb l’equip piemontès, que es produirà en els propers dies. El Barça, de totes maneres, no lluitarà per retenir-lo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa