El Món
La comissària de drets humans del Consell d’Europa, amb l’ull posat al judici als presos polítics

 

 

La Comissària de Drets Humans del Consell d’Europa, Dunja Mijatovic, ha confirmat aquest dilluns en una sessió a l’Europarlament que estan monitoritzant el judici als presos polítics i la situació dels drets humans a l’Estat espanyol. Així ho ha donat a conèixer a través de les xarxes socials, el conseller d’Afers Exteriors, Alfred Bosch.

 

 

En el vídeo es pot veure com a preguntes d’un eurodiputat sobre la possibilitat que la comissària visiti Madrid i investigui la “violació de drets humans” dels presos polítics, aquesta contesta que “evidentment que penso visitar Espanya, tot i que encara no puc anunciar en quina data serà; el meu departament està cuidadosament monotoritzant la situació dels drets humans a Espanya, en general, incloent-hi la crisi a Catalunya”. 

 

Dunja Mijatovic també fa referència que sobre el referèndum de l’1-O, va enviar una carta al govern espanyol sobre les denúncies de possibles abusos en l’ús de la força dels cossos policials i que considera “important” seguir el judici als polítics presos.

Nou comentari

Comparteix