Puigneró es reuneix amb els agents econòmics per tractar l’ampliació de l’aeroport del Prat

La trobada ha comptat amb la participació de patronals, entitats com el Cercle d'Economia i empreses com el RACC

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, s’ha reunit aquest divendres amb diferents agents econòmics del país per tractar l’ampliació de l’aeroport del Prat. La trobada, que s’ha celebrat a la seu del departament, ha comptat amb la participació de les principals patronals catalanes, entitats com el Cercle d’Economia i empreses com el RACC. Per part de la Generalitat, a la reunió hi ha assistit el nou secretari general de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i el director de l’Oficina del Vicepresident, Ivan Monforte, a banda del mateix conseller Puigneró.

La llista completa d’assistents l’han format el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de Pimec, Antoni Cañete; la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca; el president del RACC, Josep Mateu, i el president del Cercle d’Economia, Javier Faus.

La trobada d’aquest divendres arriba dos dies després que els mateixos agents econòmics escenifiquessin en un acte a Esade el seu suport a l’ampliació de l’aeroport. Durant l’esdeveniment, els assistents van remarcar la importància de “no deixar escapar” l’oportunitat de fer créixer la infraestructura i van reclamar “diàleg i consens” per impulsar compensacions mediambientals a canvi d’allargar la tercera pista. Per la seva banda, Puigneró va remarcar el dimecres passat en seu parlamentària que Catalunya “no es pot permetre el luxe” de no tenir un aeroport preparat per al segle XXI.

Comentaris

  GAMMA 07/06/2021 1:05 pm
  A de ser el millor aeroport del món .El Prat
  Manel 04/06/2021 10:25 pm
  @Fernando Euskadi és queda amb tot el que recapta al seu país, ni tú, ni Madrid ni Catalunya, ni ningú, els hi dona res, no són com les comunitats deficitaries espanyoles que porten visquen de Catalunya tota la seva vida.
  Ferran 04/06/2021 8:40 pm
  Mes important per a l'economia catalana son els billions d'euros que ens roba el Pais Vasco am el CUPO.
  Manel 04/06/2021 2:19 pm
  Mes important per a l'economia catalana son els billions d'euros que ens roba Espanya I aquests 'agents economics' tots callats, que no vinguin amb histories de plorar per l'aeroport.

Nou comentari