La premsa financera britànica es fixa en 11Onze

'Fintech Direct' es fa ressò del projecte d'un banc d'última generació que irromprà al mercat català en els pròxims mesos

11Onze, preparatius per a un neobanc ‘Homenatge a Catalunya‘” és el títol, del tot orwellià, que dedica Fintech Direct –el mitjà de referència de la banca d’última generació– al nou banc que, quan falten pocs mesos per a la seva irrupció al mercat, ja ha saccejat el panorama bancari català. Segons aquest mitjà internacional, que informa des del Regne Unit i Japó, 11Onzevol estar lliure del control espanyol” i cita fonts del banc: “Tenim els professionals adequats, un model de negoci robust, un disseny revolucionari de la plataforma amb socis de primer nivell internacional i una estructura jurídica sofisticada per garantir-ne l’èxit. Ara ens toca fer el darrer pas cap a la capitalització necessària del banc per a l’adjudicació d’una llicència bancària reconeguda pel Banc Central Europeu”.

Fintech Direct assegura, amb dades del propi banc, que “la primera fase del prototip d’aplicació està a punt” i que “actualment s’estan fent proves per optimitzar l’experiència de l’usuari“. En aquest sentit, el diari britànic esmenta que els serveis d’11Onze inclouran “préstecs, dipòsits, pagaments, un mercat de béns i serveis made in Catalonia, solucions de gestió de tresoreria i comptabilitat per a pimes, altres solucions de gestió de tresoreria i una plataforma P2P com a finançament alternatiu per als seus clients“. L’article, signat per Antony Peyton -editor del diari- afegeix que 11Onze s’adreça a 3,4 milions de clients potencials i 382.000 empreses.

Comentaris

    Tal com raja 14/12/2020 11:54 pm
    M'agradaria molt que fos cert, m'agradaria poder-m'ho creure, però l'1 d'octubre també van dir que ho tenien tot controlat.
      Tal com raja 14/12/2020 11:54 pm
      M'agradaria molt que fos cert, m'agradaria poder-m'ho creure, però l'1 d'octubre també van dir que ho tenien tot controlat.

Nou comentari