Naturgy ofereix ajornar els rebuts de llum i gas a pimes i autònoms

Naturgy ajornarà les factures de llum i gas de pimes i autònoms que s’emetin a partir d’ara amb l’objectiu que empresaris i emprenedors puguin fer front a la crisi del coronavirus i ajudar així a pal·liar l’impacte en els seus ingressos, una mesura de la qual podran beneficiar-se fins a 250.000 clients, ha informat la companyia.

Aquesta mesura s’emmarca dins de les iniciatives específiques llançades per l’energètica per a ajudar aquests clients a gestionar l’impacte econòmic en els seus negocis en aquesta situació excepcional.

En concret, les factures de les pimes, micropimes, autònoms i petits negocis, com a restaurants o perruqueries, que s’acullin al nou pla d’ajuda podran ser abonades en la segona part de l’any.

D’aquesta manera, l’energètica es farà càrrec del cost d’aquestes factures durant aquests mesos, finançant als seus clients a sis mesos sense interessos, i permetent així flexibilitat en el pagament de l’energia. Fins a 250.000 clients -pimes i autònoms- podran acollir-se a aquesta ajuda que posa a la seva disposició el grup.

El president de Naturgy, Francisco Reynés, ha valorat que l’orientació al client de la companyia “queda demostrada en aquesta mena d’accions ràpides que pretenen conjuminar esforços en moments excepcionalment adversos”.

Així mateix, ha considerat que les empreses han de “ser conscients de la responsabilitat que tenim de donar suport al nostre entorn en moments conjunturals d’alta incertesa”. “Aquesta proposta permetrà a pimes i autònoms a gestionar la seva liquiditat a mitjà termini i puguin suportar aquest període”, va afegir sobre aquest tema.

Nou comentari